Klockan är natten

Har egentligen inget vettigt ock skriva känner jag. .klockan är mycket och är rätt trött så jag borde väl börja lunka mot sängen snart..
Sovmorgon imorn iaf, som jag alltid skriver , heh , börjar ju som sagt 12.15 :)
Skönt iaf , kom vidare till steg 3. Tvåa i gruppen, gött slippa steg2.
Spelade inget , gick inte , astråkigt men måste säga att det är asskönt att slippa värma upp-om man ska se till det positivia liksom.
MEN kom på en sak nu iaf som gjorde mej arg och därför måste jag berätta!
På vägen hem stannade vi på Rasta för att äta, ah och så står jag i kön och väntar på att beställa - då kommer det nån jävla sur gubbe och börjar vräka ur sig "va fan håller ni på med?! jag har fått vänta i 20min på min mat! dethär skulle vara dagens och då ska det gå fort!!"  osv babbla en massa - alltså verkligen asotrevligt . ah och så lägger en av tjejerna upp mat på en tallrik för att ge till honom och då drar han denhär "Ah du kan lika gärna börja på en ny, dendär vill inte jag ha, DU KAN JU INTE SLÄNGA GRÖNSAKERNA SÅDÄR RAKT PÅ BARA!" ja, och hon gör en ny, vad ska hon göra liksom? och hon frågar "Ja och VART vill du ha såsen då?" "Lite snitisigt på sidan"
Ja han får sin tallrik med grönsakerna och såsen på sidan men då ska han ha ketchup som står på ett eget bord så man får ta själv - då kommer han och skriker "HALLÅ det finns ingen ketchup,  HALLÅ..!!" och bara upprepa sig tills nån fyllde på...
Hoppas han var nöjd med sin jävla mat , blir så grinig.(ha ovanligt :P) Visst man kan säga till om man fått vänta på maten men man måste inte vara en jävla uppblåst sur jävla äckelgubbe för det. Nä , har lite svårt att släppa det. Fattar inte hur man vågar göra bort sig så mycket.. Det var faktiskt lite skrattretande att lyssna på hans klagande.

Ååh förresten så har jag lärt mej att göra fiskbensflätor, rätt bra också faktiskt.. :P 
haha känner att jag måste avsluta med något positivt ;d .

  f i s k b e n s f l ä t a ^ ^

Puss&Kram


Nothing compares to you - Electric bird

 jämt bara flika in med två låtar som spelats denna kväll :)



Snopeeeet

Joo  , innan träningen igår fick vi reda på att vi har bytt serie och nu ska spela i div 1 Norra = ingen premiärmatch idag .. kändes så snopet liksom, gått och laddat som faan (även fast jag inte skulle spela)  genom att heja som bara den.
Nu blir premiärmatchen kanske nästa söndag BORTA. liksom , ååh vi hade ju laddat såå! . wellwell .
bara att gilla läget som vickan saaa

förresten , internationella språkdagen är det idag för er som har missat det och det har ju tingvalla såklart uppmärksammat. woho , Dogge doggelitoo var på skolan idag , hah feeeeetttt cool , soft och broschan liksom , typ. hah , cool snubbe han. yä

I helgen blir det J-SM i Tibro! . om bara min jävla fot kunde blir braaa , vill ju spela ..

jaoo , och nu sitter jag här och har tråkigt. - hade ju verkligen planerat den här kvällen ,  och i den ingick det en premiärmatch , ah , har ju annat att göra ändå - ska fixa mitt rum och så måste jag ju packa oxå  .

Hejsvejs

oooj

inte för att så många bryr sig så vill jag ändå kommentera och ursäkta mej för att jag inte skrivit på 2 dagar, det känns liksom bara bättre för mej att jag säger det så nu har jag det gjort! :P

sitter på webbdesignlektioon nu , slutar om 10min. göttii
sen blir heem och ja , sätta mej vid datorn igen antagligen och så måste jag ätaa.ska till deje och spela match- eller ja, jag ska va med på uppvärmningen och pröva iaf, se om min fot tillåter det.
fick ont nämligen på guifmatchen i lörd, eller haft lite ont ett tag men då blev det värre och nu är min "ytterknöl" svullen(även om det är mindre nu tror jag) och så gör det ont när ja srpinger och jobbar sida. vette fan vad jag gjort men det går väl över snart hoppas ja.
men nog om mina "skador" .
nej men oj nu går alla , vi fick visst sluta lite tidigare.

DIV 1 PREMIÄR PÅ FREDAG FÖRRESTEN!!!:D:D:D:D

NU VET JAG ÄNTLIGEN HUR MAN GÖR :P


Bara jag som har hemmakväll?

Är lördagen den 20sep en speciell partydag?
känns som att alla är ute och festar idag ( tom mamma är hos en kompis) och att jag är den enda ungdomen i hela världen som inte orkar och som sitter hemma och vill se nån film. - det låter så deprimerande när jag säger det för mej själv - "du sitter hemma när alla andra är ute och har askul" men jag liksom , har ingen lust/ork - eller skulle säkert ha det om jag väl drog ut - men nee, blir en kär hemmakväll istället, (heh en av många) :P jag är väl inte partymännniskan helt enkelt:)
jag ska nog göra något vettigt och måla det sista på väggarna. dom var egentligen klara men när vi skulle dra bort tejpen så följde bården med så måste måla över där igen.

hoppas ni får/har en trevlig lördagkväll . puss

(förresten så var kulturnatten igår riktigt trevlig - emmi och hennes gäng var grymma och så fick jag och elin 60-tals frisyrer, assnygga var vi:d, sen spelade vi guitarhero på uno och jag vann över någon kille på battle som typ brukade spela ofta (somjagfattadedetsom) , så jag var nöjd :P.)
 
 

Kulturnatten

äntligen fredag och helg, hallelujaa.
så skönt att man inte ska åka bort någonstans heller utan bara kan softa hemma. spelar ju match imorn men det är hemmamatch - vi ska spela mot Guif , jag är redan taggad! ;d

ikväll är det kulturnatten för alla kulturintresserade människor i karlstad. ska till arenan klockan sju och kolla in my gangstaahbroe Emmi spela gitarr . 
missade ju varenda uppträdande i somras när hon hade det som sommarjobb, så måste ju kika på henne nu:)

nu vill mamma att vi ska ta en promenad så får avsluta här - hoppas inte ni bli alltför ledsna av att inte höra resten av min dag, och om vad jag ska göra sen. ja alla NI max 7läsare eller (det svänger så) ja, hur många ni nu än är. 
jag ber så mycket om ursäkt!
men bli ej alltför ledsna, kanske skriver lite till lite senare :P

hah:D


 

STÖD CHILDHOOD

Varje gång man länkar till www.uppdragbarn.se på sin blogg, facebooksida eller myspace, skänker Vattenfall 20kr som oavkortat går till childhoods verksamhet.
Länka du också!


  

The Lugg is baack

sköön dag idag :) - hade bara en lektion i morse, spanska 1timme.
hade tänkt att dra hem och sova igen men efter lektionen fick ja sån lust att dra på stan. köpte en jättegosig halsduk:) åå bara längtar till 29sep för då får ja pengaar - studiebidrag+löön(hoppas jag iaf, borde få) , då ska jag shopppa  , kläder och skor - för det behööövs!
sen fick jag ett litet ryck och så bestämde jag för att klippa mej, - så nu har jag lugg igen ;d
och haha - klarty att man gjorde bort sig lite oxåååå, skulle cykla hem efteråt och då kommer en tjej som jobbar på stadium och säger hej till henne samtidigt som ja tänker dra min cykel (för att få upp fart), men istället för att följa med mej framåt gör den typ en sväng och ja tappar nästan cykeln - då har jag inte låst upp cykeln än och hon typ skrattar med (åt) mej - jag måste ju liksom "haha!" åt att jag glömde låsa upp för att göra god min eller vare heter, men hah aja :P

nu borde ja plugga , eftersom jag inte pluggade igår, men ja är så jävla sämst på att plugga, eller iaf att komma igång. skjuter alltid upp det och så är det ju så himla myk roligare att sitta vid datorn och lyssna på musik och bara nörda runt. sen vid tjugo i fyra börjar bra på teven som jag bara måste se. hehe
får ta tag i mej själv - och ikväll blire träning. fasar lite - tror det blir en massa jobbig träning, det behövs men det är ju så jobbigt.... well:)

Puss


Lugg igen :)


Borde plugga...

geografiprov på fredag så jag borde plugga - kunna typ alla världens länder+huvudstäder+bergskedjor+sjöar+hav+öknar+öar, okej inte alla men VÄLDIGT många.
ett sånt prov testar ju bara minnet -  så får  väl se hur bra mitt minne är. (::P

menmeen - hänt något utöver det vanliga iddag? nej kan inte komma på något  . ELLER JOO förresten - tog ju skolkort idag. kul grej att hälften av klassen va borta  och att JAG kommer bli helt sjukt ful om jag ser ut så som jag såg ut på testkortet. SNÄLLA GODE GUD - GÖR SÅ ATT JAG INTE SER UT SÅ!! hoppas gud hör min bön nu. hehe
orientering på tors oxå . helt okej skoj ändå, bara man kommer in i kartläsandet o allt så brukar det funka. :):)

nu ser jag fram emot en bra tv-kväll , en massa bra prog på tisdagar , kanske ska ta fram geografin oxå , och göra nåt mer - känns som att jag har glömt att göra något jag borde.. hmm?

SHOPPASHOPPASHOPPA

på hagahallen snaart , medd idaa!!!!!!!!!:D köpa mat tills imoorn - iväg och spela handboll denna helgen med nämligen!
sen ska jag ringa till linnea igeen , se om hon svarar nu iställlet - hoppas:) . va längesen ja pratade med henne - puss på dej  v

målat ytterligare idag, hah borde vart färdig med rummet för längesen men nu är det iaf bara en vägg kvar - och sen är det bara att inreda!!! . åh längtar tills mitt rum är MITT rum igen och inte bara ett rum med en massa saker som står och är ivägen . 
hoppas pappa tar initiativet att måla den sista väggen nu i helgen när ja är borta... vore ju lite skönt.. :)

hah aja men nu måste ja byta om, har fortfarande målarkläderna på meej och dom vill jag helst inte gå ut med + att ja skulle frysa sönder om jag gjorde det - 

 
jagochneis:)

 

Mobbad? + att ons är skabbdag

haha , kollade nyss på en film på youtube där jag är med. den handlar om olika härskartekniker eller ja olika sätt att bli mobbad på typ - måste ju bara berömma min skådespelartalang! helt sjukt :P
det värsta med att ha sett den är att man kan ju bara glömma nåra som helst skådespelardrömmar (även om jag inte har nåra direkta drömmar så, men det verkar vara ett rätt kul yrke!), för ja som sagt . ni får kolla själva - hah



well , rätt soft dag idag. jag och kristin har kommit fram till att onsdagar är veckans skabbdag och det med all rätt.
vi börjar tidigare än alla andra eftersom vi har spanska, sen är det idrott då alla andra börjar och sen efter det är det webbdesign som är skiiitsoft och liksom jaaa . det bara passar att onsdagar är skabbdagar - hah aja , kanske bryter trenden någon ons men det återstår att se :P

aooop , snart är det trääning, om en timme. känner att jag ätit lite dåligt.. mat då.. men inte av choklad. fick ett ryck när jag åkte förbi ica på vägen hem och så köpte jag euroshopper choklad. 2st.. varför ligger ica på vägen hem fööör??
varför kan inte jag vara en hälsomänniska som bara äter nyttiga saker? . men ifs.. man lever ju faktiskt bara en gång!

ameeen nu ska jag sminka av mej och göra mej redo för träning! -
Pussssssssss

Måndag igeeen

japp, och så börjar veckan igen och fem skolfyllda dagar.
blö orkar inte, jag är trrööööttttt.

var ju på cup i helgen och vi var skitbra, vi kom trea och förlorade bara en match (semin) med två mål och det var våran sämsta match i helgen + obs(!) att dom vann hela cupen sen. 
men dom matcherna som vi vann, vann vi med typ 7-10mål. så vi var grymma. tyvärrrr så höll inte jag standarden "grym" under helgen utan mer..  öhm -  ahnii . inte särskilt nöjd med helgen - visst det kunde ha gått sämre men kunde gått myk bättre också. welll. 
träning idag blir det iaf, lite soft bara , rehabträning mest. skönt för jag är som sagt trött .

hah förresten så¨var det kändisar på vårt hotell

 christer och rickard ;D

Eskil Cup

wohoo , 15.30 bär det av till eskilstuna för att lira lite boll!
gick tidigare från spanskan för att jag skulle hinna packa och tagga innan färden. - fast hehe inte börjat packat än - börjar däremot bli lite smått taggad - vill inte att det ska gå lika dåligt som det har gjort de senarste träningarna och gör det det så blöö. blir jag arg. fast bestämmer mej nu att det inte ska gå dåligt utan BRA.
aja:P - men borde väl gå och packa nuu - fick reda på igår att vi får straff om vi glömmer något handbollsrelaterat eller vad man ska säga och det vill jag INTE HAAAA sååå tjingeliing :P



nu är det över, skööönt

åååh det är över, vi har sprungit 5km och det gick bra - satsade ju på att komma under 28min som var mvg och jag sprang på 27.16min:D men det var så jävla jobbigt, trodde inte att jag skulle palla sista varvet. verkligen ASjobbigt.
men nu ska jag inte klaga mer över det för nu är det som sagt ÖVER. :P

just nu sitter jag på lektion - webbdesign. rätt kul faktiskt! anders (våran lärare) lär oss hur man gör tabeller på en hemsida.
och jag har lyckats nu. wohoo:P måste säga att jag har ganska mycket att tacka lunar för, upplägget är nämligen detsamma med en massa koder och vissa är ju likadana som koderna på lunar. det visade sig vara rätt lärorikt att ha nördat runt där - så TACK lunar!


JAG VILL INTE!

blöö , vi ska springa 5km imorn på idrotten på tid. jag hatar att springa på tid för jag blir alltid så nervös. det känns som att man borde vara van vid det nu eftersom man har gjort det så många gånger , men icke sa nicke, jag blir lika nervös varje gång. + att eftersom vi är en idrottsklass så tycker idrottslärarna att vi ska ha mvg i allt, och då är det inte bara att srpinga på tid, utan även flyta i vatten i 12min eller vare är, (länge iaf och jag som endast kan flyta i saltvatten) simma, djupdyka, långdyka, klädsim och orientera. men liksom, bara för att jag spelar handboll måste väl inte jag kunna djupdyka eller flyta för det?? aja får väl se hur det går .. 

gött idag var iaf att dom sista lektionerna var inställda så vi slutade 3timmar tidigare så då  
kunde jag&pappa måla färdigt alla väggarna i mitt rum, men vi måste måla dom en gång till. ser ju iaf hur det kommer bli nu and I LIKE IT :)

ska käka nu eller nåt. är egentligen inge hungrig för jag satt och mosade i mej tacochips med salsasås förut och jag är asmätt. kunde inte sluta, det gick liksom inte för det var så himla GOOOTTTT! men borde ju käka mat så ska tvinga i mej. 
ikväll blir det so you think you can dance på kanal 5 kl: 21.55. 
sjukt bra dansare - missa INTE det!


RSS 2.0