Det är ju iaf tur att man har ett inspirerande liv!

Jag vaknade 10 idag av väckarklockan, verkligen AAAASSTRÖTTT - men skulle iväg och träna iaf. 2h teknikträning, var kul så gjorde inte så mycket att jag hade störts i min skönhetssömn, (som jag egentligen hade behövt för jag såg förjävlig ut imorse, gör jag ifs varje morgon men, heeeeeeeeh) Ajjaaa
Drog hem, typ softade, sov lite, tvn, datorn och sen halv sju iväg till nästa träning.
Och så har min dag sett ut.
Träningsvärken har bara blivit värre också i benen och rumpan. Gjorde 100 utfallssteg på raken igår innan träningen. DENI! .höhö .
Men ännu mer fascinerande var att jag, Sofia Lindmark, shoppade kläder igår!! Inte hänt på, jani, vet inte hur länge. Köpte faktiskt 2t-shirtar , en kofta, ett linne och en mascara. Så satte sprätt på mina så väl bevarade pengar igår, :D BEHÖVDES kan ja säga.
Funderar tom på att dra till stan imorn igen och sätta sprätt på ännu lite mer pengar.  Har fått mersmak (eller va det heter) på att shoppa nu.

 
Flög in en fågel i mitt rum igår också och självklart var båda katterna i mitt rum och mysan som satt i fönstret får fnatt, tar världens skutt för att ta den och KRASCH, så gick krukan i fönstret sönder som mamma precis bytt ut eftersom den förra också hade gått sönder. Typiskt.


Mysan, krukförstöraren.


Och jag som försöker se stark ut men ser mer gravid ut HAHA. Sån tur att kameran funkar igen! Fattar inte
hur jag har klarat mej utan den- ni kanske förstår varför, HeHE.


DAgens ungdomar, mohaha

Var med pappa på ICa för en stund sen och köpte godis och korvmedbröd. När vi hade betalat och skulle packa ner grejerna i påsen så ska dom tre killarna, som är i kanske 10-11års åldern, bakom oss betala.
Hör jag lite snabbt och diskret "Den är inte till mej!"(typ höhöhö)  tittar på bandet och där ligger det en Mooretidning. Hahah. yeah right att den inte var till er - Kåta små barn. hahah

duktig!

Städat mitt rum idag så nu kan man faktiskt vara i det utan att få dammallerigi eller nåt.
Såg på ett program nån dag och då sa dom att barn som bor i stökiga hem får ett bättre immunförsvar för man är van vid att andas in, ja typ dammpartiklar och sånt. Där har vi min förklaring till att jag inte har varit sjuk på jättelänge, måste ju vart därför! Så nu kanske man ska vara beredd på en liten förkylning snart...  

Nu är jag hungrig, blir kycklingsallad. Gott.
Sen borde jag dra mej ut på en liten löprunda. Måste fan.
Vad som händer resten av kvällen återstår att se :)

Pusseli


Vintertid och mörkret faller, <-djupt eller vad? :P

Ja, nu fan är det mörkt ute aså.
Vart i Ulricehamn idag och spelat match, 29-29 blev det. Så jävla störande för dom gjorde sista målet på ett frikast!! Liksom grr......... och hon var typ 2meter lång så spelade ju ingen roll hur mycket vi hoppade + att frikasten var precis mitt framför målet. Ah, men vi förloarde ju iaf inte :)
Lyckat se på 3filmer också under dit och hemvägen, Enough, Wedding date och Crash. Bra alla tre , rekommenderar dom.

Och vad gjorde jag inte igår då för att umgås med familjen? Jo, jag satt x antal timmar i Gjutaren och kollade på basket. Basket liksom. Fattar typ inget. Nä, det ska verkligen vara handboll!
Har även bakat ännu en kladdkaka under helgen, blivit riktigt bra på att baka kladdkaka faktiskt, får dom alltid sådär perfekt kladdiga. Jag borde kanske hoppa av gymnasiet och starta en kladdkakeaffär eller nåt, tjäna pengar!, för jag lovar att alla skulle vilja ha mina kladdkakor! Skulle lätt tjäna storkovan.. ;p

Nu är jag rätt trött.. och håller typ på och kokar. Det är så jävla varmt överallt! Kanske jag som är i klimakteriet eller nåt, höhö.
Puss
p.s HÖSTLOVHÖSTLOVHÖSTLOV och min kamera funkar igen på något mystiskt sätt ;d
d.s

Mystisdaag

Mjukisbyxorna är på och i höglurarna flödar musik från Darin ft 50cent - Step up just a little bit :P hah Asbra ju, Bäst digmusik:P
Ska baka kladdkaka snart också. Jag har blivit värsta bakarn, bakat skitmyk på sistone, eller iaf om man jämför med annars. Men det är iaf nyttigare än godis för då är det inte en massa skit i, utan bara rena ingredienser :P




Annan viktig info:

Min dag i korthet: Löptest [ x ] gick bajs. Sett mej själv springa på film [ x ] såg ut som en sjökossa eller nåt haha+ mina fina "försvarshänder" [ x ]. Matteprov [ x ] Kändes bra, men bara därför gick det säkert dåligt. Webbdesign [ x ] som man inte gör ett skit på. Naturkunskap+svenska [ x ] ah.. Kladdkaka [  ] Kommer jag lyckas eller inte? Det är frågan.

Följ den spännande uppföljningen av ja, resten av mitt spännande liv!
Puss. Haha:)



Uppdatering på kladdkakan: (19.27) Smeten var himmelskt god... Står inne i ugnen nu, ca 12min+6min kvar.. mums..
(19.50): Lyckad!! Perfekt kladdig:D Men hejdåå, ska käka kladdkaka! ;D

Sköna sovmorgon!

Gud så härligt, vaknade tjugo över elva idag. Så himla skönt att inte ha något att behöva gå upp för, bara ligga och slappa i sängen. UNDERBART!
Tänkte dra mej till stan sen kanske, när jag orkar göra mej iordning. Om den tiden kommer vill säga, hhhe:) 
Måste plugga också, ska nog ta och göra det nu.

Hejsvejs.  

High School Musical 1&2

^^ För att besvara min förra fråga. Det blev det denna regninga dag. Men det är inget jag har störts av eftersom jag inte har lämnat mitt hem på hela dagen. Sovit, bakat och tittat på High School Musical 1&2. Och shit asså, ursäkta mej ni som tycker att dom är bra, men klarar verkligen inte av dom där lyckliga sluten. Fastän det egetnligen är omjöligt så fixar dom att spela basket, tävla i kemi eller vad det är och ställa upp i uttagningen (som dom såklart är sena till) samtidigt och på ett sånt sätt som aldrig skulle hända i verkligheten. Och att båda deras lag vinner och bläää. guusch, fixar inte sånt. OCH HENNES SKRATT, gud höll på o störa ihjäl mej!! + hur det verkligen syntes att det inte är dom som sjunger, gaah.
Nej, men okej ändå, men uuhh.. . 


 

VAd ska man hitta på denna lördag?

Bra fråååga. Vet inte än. Är jävligt trött och seg i kroppen så skulle ju vara skönt att bara dega, kanske lägga till lite plugg för det måste jag göra. Engelska bokskrivning på måndag, så måste läsa ut boken, och matteprov på tisdag. 
Jag och min bror är ensamma hemma idag för både mamma och pappa ska bort- hehe får se hur det går, vi kanske kan lyckas att undvika ett tredje världskrig här hemma:p det ska nog gå bra:)

Träning med Grahn förut förresten, kul träning. Den gick typ skitfort, förutom kanske i slutet när vi skulle köra kontringar och mina ben inte ville jobba med mej, eller mitt flås. Typ dog, kände mej väldiiiiigt sleeeten.
Så ska lyssna på min kropp nu och den säger Sön=VILAVILAVILA och resten av idag=VILAVILAVILA .
Mina ben är spagetti....................
HAha , aja.
Ska gå och pilla mej i örat eller nåt, kul Lördag till DEJ, PUSSSS


Svett

Sitter här och har inte duschat än, äckligt, jag vet. Men ska göra det nuuu snart. hehe.
Spelade match mot Höfers förut. Vi förlorade med 5mål eller nåt tror ja. Vi var asbra i början på andra halvlek och kom nästan ikapp men sen vart vi stressade och så ja. aja. Usch det var en tjej i andra laget som slog i armbågen så den gick ur led. uuhh......

Hade spanskaprov idag. Gick faktiskt bra, eller iaf helt okej. Alltid så himla nervös inför ett prov, men finns det nåe göttigare än att få bocka av "SpanskaPROV" i kalendern? Haha, ja kanske, men det är JÄVLIGT SKÖNT!:P
Åkte hem och la mej typ. Somnade runt fyra ungefär oså tänkte jag att "ja men jag sover i ca en halvtimme så börjar jag göra mat sen". Kommer mamma vid fem över fem och sa "Sofia ska inte du spela match, ska inte ni samlas halv sex?" Och jag bara, nivet så där när man varken sover eller är vaken. "Nej, men den är ju imorn ( jag trodde att det var morgon eller nåt ) Jamen du ska ju spela match idag, och jag börjar vakna till lite och får panik och bara SHIIT, vi ska ju samlas halv sex och jag som inte ens har ätit något! När jag väl är helvaken och min hjärna är tillbaka så kom jag på att vi skulle inte samlas förrän vid sex så det var ju lugnt.
Men det är så läskigt när man är i detdär tillståndet mellan sömn och att vara vaken för man tänker så konstigt, hah. Ah, vet inte riktigt vad jag ville få ut av detta men:P

Borde nog gå och duscha nu, hehheeeeeeeeee och sen borde jag äta choklad och gå och lägga mej. Träning 8.45 med Magnus Grahn. Lite coolt faktiskt, för att för er som inte vet, så var han med och gjorde Hammarby till SM-mästare och är experkommentator i Svt ;D Men är neeeervös, tänk om man är sugdålig, HOPPAS det går bra! HAhh.
PUSS


Tis 14okt

HELLLOOOO ALLA GOA OCH GLADA MÄNNSK DÄRUTE!;D
'Hur är läggggget?
Med mej är det bra, så ni vet.
Hart köpt nya handbollskor idag, men är inte riktigt säker än på om det är rätt storlek - kanske ska byta imorn, osen har jag fått nya löpartights;d. SÅ nu ska man väl dra ut och springa också.. heeeeeeeeeeeeh :)
Pratade med min handbollstränare på gymnasiet. Han sa att jag var jätteambitiös:D:D hah:P , men att jag dock behövde bli starkare och få bättre teknik. och det har han väldigt rätt i! sa inget om min kondis, men det vet ja själv att jag behöver jobba på. :p

min finne har försvunnit också förresten!! , eller ja den är inte en stor böld längre och den gör inte ont. Det sköna är att jag inte behöver känna mej ensam om sånadär bölder, pratade idag i maten (ja jättefräscht) om finnar typ och så är det många som har fått det, eller känns som att det är många som har pratat om att dom haft sånadär megafinnar nyligen liksom ( OBS att jag har inte uppmärksammat ngn finne på någon )+ inom bloggvärlden (den "professionella" då :P) det måste vara någon speciell finnEra :P , haha .
aja nog om finnar , hhheee.

ingen träning idag , gött. köpt en naturgodispåse som jag ska gotta mej med till Andra Avenyn 20.30.
men nu blire käkaaa maaat

 avslutar med assnygg bild


Gnälltime, nån som blev sugen att läsa nu? :P

Ah, jag vet inte. Det känns som att ingenting är bra, eller aså missförstå mej rätt nu.
Nej, men det är bara en massa småsaker - (som jag förstorar för att jag har mens helt enkelt+att jag bara är tröttare än vanligt känns det som) som att jag ska ha läst tre kapitel i engboken till imorn och det har jag inte gjort och nu är jag trött, svenskan borde ha varit färdig (det är den väl egentligen snart men måste skicka iväg den oxå), eh matcherna som krockar på söndag, det verkligen sugen för skulle såå gärna vilja se Nacka-Hellton liksom. Första hemmamatchen i div1 serien ocn sen se Linnea spela och träffa henne! Men jao .. nu är det div2 match borta. Och självklart vill jag spela men kunde inte den matchen vart på lördag istället?!.. oså går det dåligt på träningarna, eller vissa saker går bra. Körde kantskott idag och satte faktiskt ett par st högt i bortre vilket jag är rätt dålig på:D så det var väl positivt, men det var också rätt svängigt emellan där.. och så känner jag mej så långsam på något sätt, blöö.
tror jag är i en svacka, både personligt och i handbollen. hoppas det går över snart-jag skyller på foten (för handbollen då, heh :P)
Undrar om det är nån som har läst detta, hah . men det är skitsamma ändå skönt att bara skriva. hha ja denhär bloggen finns nog mer till för min egen skull än för andras om man säger så. :P ;D
Vet inte ens varför jag skrev allt detta för nu när jag läser det igen så låter det vråltöntigt men haha aja.

Nää, ska ta till mej detta viktiga budskap, gör det DU också :P


"You don't have to be rich to be my girl...just want your extra time and your kiss"

Heej hopp. Sitter här med ett stort plåster på hakan med alsolsprit. Har en såndär jättejobbigt finne som gör ont.. Stör ihjäl mej, nästan hela naturkunskapen satt jag och tänkte "Peta inte på den!" istället för att lyssna, ofta likssom?! hah  
 vill bara att den ska försvinna..

Annars kan jag ju berätta att lilla ambitiösa jag satt en extra halvtimme  i skolan och gick hem HALV SEX. Halv sex liksom, det är ju typ kväll. Aldrig vart så länge i skolan. omgg, hheeh :P
För det tänkte jag berömma mej själv lite, men eftersom jag inte käkar godis på vardagar så ska jag baka chokladbollar- för det kan väl inte gillas heller? Nej, det bestämmer jag nuuuu.:D:D

Haha förresten vill jag tacka dej min ENDA läsare i tre dagar nu. Vem du än är, så tack för att det inte är tomt på min statistiklista :P Det värmer ska du veta:)
tsss.:)

Hahah, nej nu ska jag nog börja baka eller nåt.




Rapport

blö , borde skriva , varför skriver jag inte nu? Varför sitter jag och kollar facebook, varför sitter jag här och skriver , hallå sofia , sluta nu , börja skriva på rapporten!!!!!

En liten miss.. hhe

Jag och Ida tog bussen ut till Tingvallahallarna för att döma matcher, trodde vi.
Det visade sig att vi skulle döma nästa vecka.
Tyckte det var lite konstigt med alla innebandyspelare.. hehe.


Fredag 3/10

heh kunde inte hitta på någon klatschig rubrik, inte för att mina andra brukar vara det men, hah aja.
så har en till vecka gått och det är Heeeeelg. så skönt. sova. träna något, simma tror ja det blir, eller kanske KAK med emmi om hon har lust :). ska döma New Body cup ocksåå, lite nervös faktiskt. va ett tag sen man dömde så kanske är lite ringrostig, men det får man väl seeee. inte nog så många som bryr sig ändå, hehh :) 

va med emmi förut. följde med henne till kak och satt och hejade på henne. (eller ja, jag satt och läste hennes sms och mest snackade med henne medans hon trampade på :P) sen drog vi too tha town och gick runt lite. emmi skulle pröva ett par joggingskor på team sportia och där jobbade det en sur gubbe - okej visst kanske inte okej att göra så som han trodde att vi gjorde, men måste inte bli så sur för det helller..
drog vidare till skopunkten för att jag skulle hitta ett par stövlar och det gjorde jag också, men måste prova de lite hemma så jag verkligen är säker på att jag vill ha dom.
sen var emmi tvungen å draa och jag blev lämnad ensam i storstaden, hheheeeeee, köpte mej en hårspray och en godispåse+en chipspåse, var så himla sugen på chips idag! sådär lite salt, MMMM det smakade gott, har ju inte käkat på hela veckan, bestämde mej i måndags för att inte äta godis eller chips på veckodagarna (förutom en kexchoklad och då glömde ja bort mej men det var efter träning och det fanns inget annat att köpa i kiosken så det gills inte:P och det är väldigt bra för att vara jag!!) men är mätt nu. ska nog äta lite mat innan jag tar mig an det som finns kvar av godiset och chipsen.
åh , hoppas det är nån bra film på teven. hade velat hyrt step up filmerna eller iaf någon av filmerna. nu när SYTYCD är slut måste jag ju få min dos av dans nån annanstans ifrån- Vad ska jag göra på tis och onskvällarna nu? . sova kanske. eller plugga.

Puss


RSS 2.0