Härligt härligt men farligt farligt

Värd kväll igår. Partyypartyy. Hade askul men fyfan vad arg jag blir - varför ska man ta andras saker för?! Tyvärr är det ju inte den första eller sista gången nåt blir stulet heller. Blir så grinig på själv också att jag inte har mer koll på mina grejer. Bara hoppas på att den kommer fram..

Dagen idag har jag spenderat i sängen mestadels, icke illamående eller med huvudvärk faktiskt, bara lite dåsig. :P Tittat på "Van Veeteren - Återkomsten" som var 3h lång, så var sysselsatt ett tag. Kollade på Wild Kids också :d Asbra fan. Diggar de, 10-11- och 12åringar som snackar som om de vore 30 ibland. Och så självsäkra. Haha, nej Wild Kids blir att följa 19.00 på lördagskvällarna framöver :P
Förresten så shoppade jag kläder igår för ca 700spänn för ovanlighetens skull. Sånt händer inte ofta, tyvärr
Well well - skulle ha bjudit på lite bilder från igår men nu är ju kameran borta.. :(
 
Puss&Kram


Härlig sommarkväll bjuder jag på istället ( :

Ännu en tisdag

Yees. Måste bara börja med att informera att jag sedan igår har haft godisförbud och har tänkt ha det ett tag framöver. Ingen bestämd tid , men förhoppningsvis ska jag klara ett par veckor.
Jag är bara rädd att jag ska bli som en nykter alkoholist som inte kan börja dricka igen, för jag vill verkligen inte ge upp godiset. It's waaaay to good för att jag skulle vilja göra en sådan uppoffring. (Aså att jag börjar bli sådär sugen hela tiden igen)
Suget har faktiskt inte kommit än (eller ja, inte sådär jättemyk iaf), men jag väntar...jag väntar, va så säker. Men jag ska vara förberedd när det kommer! 

Tisdagar är förresten inte lika härliga längre. Vet inte varför, men idag kändes det bara inte lika gött att komma hem och lägga sej (vilket jag då inte gjorde). Kan det bero på att vi slutar så myk tidigare eller nåt?
Inte ens lika skönt att det är träningsfri eftermiddag/kväll. För nu när man är lite piggare känner jag mig lat om jag inte tränar nåt själv. 
Nej, usch vilka hemska problem jag har aså! Hööh. 
Nej, jag är GLADER:D

Ska förresten sitta i sekeritariat idag, kl 21. Lite sent, men man tjänar ju en lite slant så det är värt det + att klart man ställer upp när Fia (som egentligen skulle sitta) har fått en operationstid så att hennes knä äntligen kan bli bra! :) 
 Nopp, nu ska jag gå ner och slänga sopor. Weey, sen kolla Sverige-Slovakien! Taaggg för svensk seger idag då!


Underbara tisdagar!

Älskar tisdagar, iallafall när man väl har kommit hem. Har ingen träning på tisdagar så det är så jävla skönt att bara lägga sig och somna in i en timme eller mer. UNDERBART. Sen när man vaknar är det en massa bra på teven såsom Top Model och Andra Avenyn. Plus att jag idag köpte en naturgodispåse för hela 54kr(!). HEhe det blev lite mer än vad jag hade tänkt mej, men nu har jag ju imorn också! Alltid positivt det, för även om jag är typ råmätt nu så kommer jag va lika sugen imorn efter skolan.
Jag har nog världens svagaste psyke tror ja. Faller för frestelsen varenda gång. Jag menar, längsta uppehållet jag har haft från godis varade i fem dar eller en vecka kanske det var. Sockerberoende är problemet. Finns det inget ASP? - Anonyma sockerberoende personer.

Nej, min lilla powernap gav mej energi (okej inte överdriva här), men jag är inte trött nu iaf. Det är det sämsta med den underbara lilla tuppluren, för man blir ju så himla trött på morgonen.
Ska iaf gå och försöka att bli lite trött. Men hatar att försöka somna när man inte är trött och klockan bara tickar på och då blir man stressad för att tiden bara går och går och då går det absolut inte att somna.
Härligast är ju när ögonlocken är tunga som 100kg vikter - som det känns när man tar en tupplur efter skolan på tisdagar.. :)

Sleeep tight


 
Bra låt.

Rastlös

Usch. Jag är så rastlöös. Va asskönt att inte göra nånting till precis just nu.
Ska nog ta en promenad. Få lite fräsch luft i lungorna. Skulle nog sitta gott det. 
Har bett pappa att köpa den andra boken i Twilight-serien också, så får se om han kommer hem med nån bok och då med rätt bok. :P Har inte läst den första men har ju sett filmen och det får räcka. Måste veta vad som händer seeen!

Oj, nu kommer de tillbaka från Bergvik, se om han hittade den....
Nej, ingen bok.. Buhuu..


God Natt


Åh, solsken. Vore det. Sommar i sommarstugan. Jag är SOLMOGEN (obs att det står det på min tröja, syns inte så bra men).
Nej men ska säga godnatt för mej denna gång. Sätta på någon film, om jag hittar nån och om det inte redan finns nåt kul på tv.
Puss och sov gott :)

Söndag

Yes, tillbringat dagen fram och tillbaka till Skara (och självklart en stund i Skara). Spelade match mot serieettorna och det var väl en mindre lyckad match.. hehe. Behöver inte gå in på detaljer och så. :P
Nu tänkte jag kolla på "Trollkarlarnas hemligheter" på femman. Äntligen få veta hur de gör! Men det är väl nåt sånt där halvt program där de på nåt sätt avslöjar men ändå inte så man fattar. Bara för att en trollkarls hemlighet alltid ska vara en hemlighet.
Haha, fattade inte riktigt vad jag skrev nu men. :P
Mäh såg nu, hoppas det blir saftigare avslöjanden - den första visste man ju redan.

Byeeee

09-01-10

Städat idag. Både mitt eget rum (som VERKLIGEN behövdes städas) och i köket. Plockade upp tvättmaskinen också. Duktig jag! :):P
Har man bara lust att städa är det rätt kul faktiskt. Gött när det blir rent igen. Då är det värt det. Man skulle bara ha domdär dagarna liiiite oftare :P

Skulle egentligen ha gått på stan med Ida, men städningen tog för lång tid. Jag hann dit i kanske 10min iaf :P Skulle kolla på Ebbas kassar/påsar eller vad man ska säga. Hon och hennes kompis har ett företag från skolan och då har de gjort ekologiska påsar. 
Det var väl det enda jag hann med :P Cyklade som ett as också för att jag skulle hinna så var ju typ genomsvettigt när jag kom fram och så när man kommer inomhus får man ju värsta värmechocken när man har både mössa (som jag var tvungen att ha för jag har dålig hårdag:P) och vantar. Kul att Ida säger efteråt att jag hade svettdroppar (aså inte typ att det rann men liksom små droppar) på näsan.. Vet det låter värsta wierd men får det när jag blir svett. Fått från mamma tror ja :P Men iaf, hon hintar inte om det. Typ "Sofiaaa - näsan. *hoooost*" :P Haha

Tiden har gårr ruskigt fort idag tycker ja. När Ida ringde vid halv två tänkte jag att jag skulle vara färdig ungefär vid tre med städningen. Det var jag ifs, nästan iaf, men sen när jag skulle göra mej iordning drog tiden iväg och jag blev såndär att jag bara gick runt och inte fick något gjort eller kunde bestämma mej för något.

Lägga sig hyffsat borde jag, Match imorn och samling 10.00. Wiiiieeee. Inte spelat på skitlänge och är riktigt matchsugen nu!

Kraaam


"JeeEeenNniE lEt mmEe LoovVee YyyoooOOuUU"

Amen snälla svenska folket. "Jennie let me love you" kan ju förfasiken inte vara årets låt!! Av alla låtar som har gjorts så vinner den.. Ja menar, den låter ju som vilken pojkgruppslåt som helst - är det nåt speciellt med den låten? . Nopp.
Men men, jag röstade ju inte, och egentligen vet jag inte ens varför jag stör mej, hejade inte precis på nån av de andra - MEN DOM LÅTARNA ÄR JU BÄTTRE!
Haha, whatevvver, nu har jag avreagerat mej lite :P

Men fyy, satt och kollade på hundvalpar till salu förut. Naaaw, vill verkligen ha en hund. Har alltid velat ha en hund, men vart tvungen att släppa det eftersom man alltid får ett nej, men nu fick jag värsta sugen och började kolla. Ser bilden av kärleksfull hund som man bara myser med och går på långa promenader med. I fantasin låter det ju såå gosigt, men är väl inte lika kul om man väl har en hund och gå alla promenader:P 
Jag har ju ändå mina älskade kissemissar här hemma :)


Ska steka lite ägg snart, hade jag tänkt mej, men ganska sent såg jag nu.. Äsch kan ju aldrig vara försent för ägg.
Behöver mumsa på något också när jag ser på handbollsfinalen mellan Sveriges A-lag och Sveriges B-lag (i en för-VM cup) Det kan nog bli intressant. Många som vill visa upp sig och få en plats till VM, så det lär ju bli en bra match.
Grejen är att den slutar halv ett och då borde man egentligen sova. Borde komma in i lite bättre sovvanor, men får börja med det imorn istället :):P

Dagens stora PLUS till mej är att jag inte har käkat choklad på hela dagen! Fan bra av mej! Och inte ens jättesugen heller.. Har typ käkat 200-grams chokladkakor fyra dar irad eller kanske mer, tappat räkningen (fick ju lite hjälp då men..) + att man smaskat i sig en massa annat gott&onyttigt. Men det är väl sånt man ska göra på ett jullov. YES, så ska det faktiskt vara! :P

(osammanhängande och lika härligt inlägg denna gång ;P)
Pussss

Hockeytime!

Ja, man måste väl kika när Sverige är i JVM-final. Vore ju lite kul om dom vann..

Förresten var laget på Selma Spa i lördags. Hääärligt, fast hade ju varit med en helkroppsmassage eller ansiktsbehandling.. Men det vi gjorde var riktigt kul ändå! ;D Boxning med mitsar (kommer inte ihåg vad det heter), Do In som är en japansk självmassage (lite wierd men rätt gött :P), Yoga - inget för mej tror ja, men gött att sitta i lotusställning (heter så va?) och hålla pekfingret mot tummen och upprepa "Lugn, Harmoni och Välmående" tyst för sig själv för att undvika att tänka på annat. Och till slut vattengympa - haha skitkul :P Vi skulle springa allihopa åt ett håll och sen skulle vi vända, och då blir det ju värsta strömmen i vattnet som man skulle springa mot. Ja, nåra övningar var riktigt jobbiga aså. :P

Träffat Nea också, nu när hon är här i kd på landlagsläger och allt. :) <3 Wiii :P




 Såg på "Thelma and Louise" förut. Brad Pitts genombrotts film.
Så jävla snygg.

Handboll

Inte gjort ett skit idag. Vaknade klockan ett och sen dess har jag bara inte orkat röra på mej :P
Gjort pannkakor iaf. Skiiitgott. Med grädde och sylt. 

Ska  iväg till hallen och KAK runt 18. Träna och kolla match. Guif-Hellton. Nu Jävlar...


Nyår

Orkar inte gå in på detaljer men det var en kul kväll :d
Kvällens bästa var iaf allt dansande så att jag idag har träningsvärk i vaderna :P
Kvällens sämsta var att jag tappade bort ena min vante :( Hoppas bara att nån kanske har fått med den eller nåt...
Mitt problem med nyårskläder gick bra till slut btw. Fick improvisationsshoppa på Maxi(!), haha, eftersom Bergvik stängde vid 16 och jag inte hade orkat åka iväg så jag hade lite tid på mej. Men det löste sig ju som sagt :P
Och idag blev det städning och slapppp framför tvn.
Sköönt.
Se hur det går med mitt "mindre godisintag och mer gristräning"- löfte. Eller ja, löfte är det ju egentligen inte. Mer en tanke, men ska försöka hålla mej till den.
Började ju dagen nyttigt iaf med massa frukt. Muums.
Drack varm choklad med grädde förut ifs.. så avslutade kanske inte lika bra. Men det är ju inte godis.

Tsss. amen välkommen då 2009.
Förhoppningsvis är du ett bra år och kanske tom det bästa!
Det återstår att se;)

Gotttt Nytt År!


RSS 2.0