Gamla minnen

 
Satt och kollade på gamla kort förut.
Vore ju att va barn för en dag, faaaaaktiskt. 17 är så gammalt.

En riktigt fiffig rubrik!

Ojoj då. Nu var det tre veckors sen jag behagade mej att skriva ett litet inlägg i min så oerhört populära blogg!
Illa Sofia, illa.
Idag - första skoldagen efter påsklovet som jag btw tillbringade i Uppsala och Stockholm. Myspys! Var på tiden att träffa Nea, way to long ago!
Var hos Vickan på långfredagen och firade hennes 19-årsdag. Värd kväll med ascoola människor - gjorde ju premiär på Arena. Yeeeey! Gud vad cool jag är nu. HA. Hände en liten dramatisk händelse för mig innan jag kom in. Kan sammanfatta med att jag var den enda personen inblandad och att jag är en ganska virrig tjej, men ändå rätt ansvarsfull eftersom jag klarade upp allt sen! (okej kanske hade tur men inte alla människor har det!) Jag har helt enkelt Gud på min sida! Det känns varmt. Det känns tryggt. Det känns bra. JAPP.

Meeeeeeeeeeeeeeen, askul att jag ska ha svarat på en massa svenskafrågor till imorn men att jag inte ens har dom hemma. Kunde ju inte hitta frågepappret i skåpet. :S
Och att det om en vecka är det nationella skriftligt i engelska, och att vi har muntligt prov i samhällen på fredag. Härligt, I lööööv it. Dags att börja plugga Sofia, dags att börja planera och sen när jag har gjort det även gå efter det jag har planerat. Det är ju ändå en förutsättning, annars är det ju helt och totally onödigt att planera!

Nu ska jag sluta babbla och göra vettigt! Jag ska spela Desperados! Bye!

RSS 2.0