SM

Wiho , om ca en halvtimme bär det av till Lund, och jag vet inte om jag har packat färdigt än..
Ska nog gå och kontrollera allt nu!
TREVLIG HELG:D

Lyckats, ÅTERigen.

DET HAR HÄNT ÅTER IGEN!
Seriööööööööööööööööst, måste vara snyggast på denna jord.
 http://www.alltomhandboll.nu/TEAMAOH.aspx <- finns typ sveriges snyggaste kort, kolla nr 15.
Ska nog söka till Skandinaviens nästa top modell med dethär kortet....

Webbdesign

Woho, sitter här och försöker göra en ramuppsättning på en hemsida. Går rätt bra faktiskt! Tror jag iaf.
Slutar fem today. Seeeeeegt. Kommer somna när jag kommer hem och det har jag inte tid med. Måste plugga samhällskunskap. Blöbb. Liksom hur sugen är man på att plugga när man har gått i skolan till fem liksom? Fast ifs, hur sugen är man att plugga överhuvudtaget..?
Wellwelll, måste man så måste man.

Ja, annars om vi inte ses här så ses vi ute i vimlet av hemsidor, och där kommer ni någon gång hitta mej - med den finaste hemsida som någonsin gjorts...

Fredag:)

Sjukanmälde mej imorse. Skönt. Sova.
Faktiskt inte missat en enda dag i skolan så tyckte att jag var värd det.:)
Har inte gjort så mycket, sovit då, men faktiskt jobbat lite matte och pyttelite samhällskunskap. Lovar att jag kommer sitta sista dagen, panikslagen och skrivit typ ½ av arbetet. Måste skärpa mej på sånt, att göra sakerna i tid istället.

Mamma kommer snart med pizza och jag är vrålhungrig. GOTT. PizzaPizzaPizza<3
Drar nog till Haga sen och köper något gott, det är ju ändå fredag och då borde man äta något gott (godis och sånt menar jag då - pizzan är ju god)

I helgen blir det arbete och tidiga mornar, hurra. Hellton Cup nämligen, och när man inte får spela längre då får man, ja tex, stå i disken, som jag ska göra imorn 8-1030(?) och finnas till ifall man behövs vilket jag ska göra på sön 8-? (Y):P Men det är okej, man måste ju ställa upp för sin förening! :P
Div 1 match på lördag också. Mot Westermalm. Vinst förhoppningsvis!!

well, får se om något kul dyker upp under kvällen;) men borde väl va tidig i sängen idag.
Pusssily


Gissa vad jag har tänkt att baka sen

Sitter och har lite dåligt samvete, visserligen är inte dagen över men om jag inte har kommit ut än så känns det inte som att jag kommer ta mej i kragen senare. Man kan ju alltid hoppas att jag får en liten energikick.
Träna pratar jag om alltså. hööh

Annars är jag rätt hungrig och sugen på att baka ....., ja vad tror ni? Kladdkaka såklart, mums.
Ringde till pappa som är i affären och bad honom köpa vispgrädde och smör, så det ska väl bli av, hehe ja det känns ju mer trövärdigt att jag kommer baka än träna. Fy så lat. Men det är ju så mörkt och kallt ute.

Fick en halvtimmes sovmorgon imorse, som jag tackaar föör! Domarutbilding i 2h med en rätt knepig "utbildare" hah eller vad man ska säga. Verkade rätt sur också, fast mest ibörjan när ingen ville ställa några frågor - efter ett tag när vi gjorde det så verkade han bli lite gladare. Fick oss lite goda skratt åt alla ljudeffekter och exempel på svordomar, heheh.
Vet inte om jag blev så jättemycket klokare, kanske lite. :)
Efter domarutbildniningen blev det lite styrka, hem duscha käka, webbdesign, och avsluta med naturkunskap och film - dendär Al Gore filmen om miljön. Fast jag tycker att den är rätt intressant så var det mer ett sömnpiller idag, vej ej varför men blev bara så trött. Kunde ha fått mej en god sömn där men höll ögonen öppna!

Gick en sväng till Kicks med Maja som skulle köpa roll-on, :D - Själv skulle jag köpa en sån där mineralfoundation, som jag även gjorde. Får se om jag kan hantera dendär och inte kommer till skolan och ser konstig ut, tjejen som jag frågade sa att hellre fler gånger än att ta för mycket i början. Det kommer jag säkert göra ändå, men det är bra att jag ska pröva den första gången på tors då när man har mer tid så jag kan tvätta bort det om jag misslyckas - imorn är det ju skabbonsdag = skabb. :P

Funderar på att byta design på bloggen förresten, wiho, blir att göra nån händelselös dag.
Heejsvejs.


Handboll 14.55 Hammarby-Celje

Lite dåligt med uppdatering men mitt internet har inte fungerat så.. Ändå inte hänt så mycket vettigt, vad jag kan komma ihåg :P
Nej, har ingen lust att skriva nu, känner mej inte inspirerad.
Ska ta och byta om och träna tror jag!
Ses kanske senare.
PUSS

Drömmer om sängen

Nu är ja så jäkla trött och det ända jag vill är att lägga mej ner och bara somna. Men måste kolla igenom naturkunskapen litegrann innan , och det suger just nu. Blö.
well.

Bad för hela slanten

Det är ju skönt att man klarar så mycket mer än vad man tror. Klassen var ju på badhuset idag och jag trodde inte att jag skulle klara någonting först, och innan badet så ville jag verkligen inte dit. Men det var ju faktiskt KUL! :P
Och jag klarade mycket mer än vad jag trodde att jag skulle! Tex. dök från trean - bakåtdykning - djupdyk - långdyk, haha blev lite överraskad att  jag klarade alla momentena vi gjorde faktiskt:P Men det är skönt med sådana överraskningar, det behövs. För man klarar faktiskt mer än vad man tror!

Dessutom så fick jag tillbaka mitt matteprov igår och spanskaprovet idag, och det gick jättebra:D Så jag är glad och nöjd. Går det bara bra på matchen ikväll så är ju dagen fulländad :P

Men nu borde jag plugga, naturkunskapsprov imorn. Woho...
+ Geografi också , ja juste ja.. hehe fast den är ju inte förrän på fredag :)

SUPP HCO MARK


Rekord , hehe!

Rekord på besök va, hela 47 personer har kollat in min blogg idag, eller ja igår. Shit. Cool grej. heheh. (Inte ens många egentligen men för mej är det det) Gjorde faktiskt min söndagkväll här lite bättre. Vet inte varför. Liksom, varför blir man gladare för att folk vill kolla in ens blogg för? För att man har ett intressant liv då? Ah jag vet inte. :P Men vet nog orsaken till denna plötsliga förändring i statistiken. Hah. Är nog bara en tillfällig grej. SYND!
 Jag blev dock lite sur på mej själv för att jag inte har uppdaterat innan idag och skrivit något jätteintressant så man hade fiskat lite besökare. Grrr.

Aja, det jag tänkte skriva innan jag fick se det imponerande besökarantalet var att jag hatar söndagskvällar, och speciellt när det varit lov. Är verkligen inte redo att gå till skolan, en vecka till hade varit perfekt!
Har ju inte pluggat ett skit heller under lovet och vi har typ värsta stora naturkunskapsprovet på torsdag och ett geografiprov på fredag. MEn äsch, det löser sig! Blir att plugga varje dag i veckan istället. (Y)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Är väl egentligen trött och borde gå och lägga mej eftersom jag tänkte gå upp och springa en sväng innan skolan, men jag orkar inte. Har ingen lust att sova. Jag vill bara äta. Onyttiga saker. Fått i mej en kebabtallrik, rätt fort, och en hel Ben&Jerrys. Efter det ville jag ha något salt så då kokade jag makaroner och hade citronpeppar på. Faktiskt asgott! Prova! Visst är jag mätt men vill ändå äta något.
Mamma frågade mej om jag snart skulle ha mens, och det ska jag ju faktiskt ha snart, och då blir man ju såndär. Sugen hela tiden, så har ju iaf en orsak till mitt lilla beroende.

FÖRRESTEN! Vi vann ju idag mot Göksten! 27-16 blev det! Säsongens första vinst, HÄRLIGT!!!!:D


Efter typ 2 år (eller kanske mer?)

har jag nu för första gången lagt in bilder på datorn från MOBILEN.
man var ju tvungen att ha något program och det har liksom aldrig blivit installerat.
denhär bilden diggar jag iaf, och jag bara älskar mitt hår på den bilden!



shit , tredje inlägget idag , hah nej blir det ju inte alls det, klockan är ju halv ett så Nyyy dag.
ska upp och gå tipspromenad på Kilene, tsss. faktiskt jag som föreslog det, men hade sån lust att gå omkring i skogen för jag älskar doften i skogen, känns så frisk och ren. haah
sen blir det att bänka sig i sundsta sporthall - div1 match Hellton - Göksten 16.00. Kom och kolla vetja, hehe :)

sov gott, för det ska jag göra :)


Can't read my poker face




Var ute igår med Ida och nåra tjejer från hennes klass :D Jättesnälla:) Utklädnad var det som gällde, (såklart - halloween!)
Alla var skitsnygga!! Hah kul när folk klär ut sig :D Själv hade jag ingen inriktning, eller jo kanske häxa blandat med "att inte se ut som vanligt". ´
Kul kväll även om det inte riktigt blev som det var tänkt :)
Eftersom jag är klövigast i världen så glömde jag ju såklart kameran hemma och har inga roliga bilder att bjuda på. Förbannar mej själv! :P

 men hann å få till dethär snygga kortet innan utgången iaf , hehehehehehe;D

och ögonen va i kors

  ah i stort sett, fast inte så posat -
dömt fyra matcher 2x25min. på raken. man blir lite virrig till slut , heh.
Men ska icke klaga, 450spänn ändå rätt så lättförtjänta pengar. värt det när man får dom.


RSS 2.0