"can't you seeeee?"

vart lite dålig med uppdatering här men har helt enkelt inte suttit vid datorn. inte haft ttiiid typ - håller ju på å målar om mitt rum nu och det blir faktiskt riktigt bra! stolt över mej själv xD :P
sen har ja spelat matcher. va i lidköping idag och spelade mot linne. och igår spelade vi mot arboga-:d
olala .
hah men det hände en sån kul grej, eller ja det var det när man upplevde den, men skitsamma. mamma och jag skulle åka och köpa hamburgare och jag brukar aldrig köpa på BK så jag vet liksom inte vad man ska ta för hamburgare när man väl är på BK. Iaf, vi skulle köpa på drive-in och dte var ingen kö så jag hann aldrig bestämma mej för någon innan vi var tvungna att beställa men mamma hade provat nån som hon tyckte va jättegod och tyckte att jag oxå skulle ta den. det var en hamburgare med bacon i. mamma börjar beställa och säger att hon ska ha den baconhamburgaren, och så säger mamma  "ska du inte ta en sån då med bacon, den är jättegod" och ja "Nej, jag vill inte haaaa bacon. Jag vill ha en sån med nachochips i" . tjejen som vi pratar med börjar typ asgarva och säger att det var 3års sen dom hade en sån hamburgare med nachochips i. liiiiite pinsamt att träffa henne sen när vi skulle betala. - haha låter säkert inge roligt såhär men då vare det iaf . :P hah aja . 

ska iväg och inventera med laget om typ en kvart, yeeey . räkna varor på ICA. blir ni inte lite avundsjuka på att vi ska räkna varor i typ 3h?  -  



 


Lååååååång dag

Underbar dag idag. Börjar med att man halv nio befinner sig i sundsta sporthall för att ha sitt första lektion - handbollsträning. Får en smärre chock när våran tränare säger att vi ska ha test på 3km en gång i månaden och att första gången skulle vara nu på torsdag. Nästa torsdag ska vi ha andra tester.  
Förra läsåret hade vi typ två testtilfällen och all annan träning var bara rolig handbollsträning, eller ja nästan iaf, vi hade ganska mycket löpstegsträning och styrka, men det var iaf därför fick jag en liten chock.
Sen hann jag hem en stund och gjorde mej iordning och så skulle jag till skolan och käka.
12.10 börjar matten, och inte vilken matte som helst utan matte B. Läraren börjar typ med att säga hur mycket svårare B är än A och att det kommer vara jobbigt. Bra att veta, tyckte han. Fast det är det väl kanske.
AJA, sen hade vi tre lektioner till - webbdesign, naturkunskap och svenska.
17.00 fick man äntligen lämna skolan och åka heem.
Men att åka hem klockan 17.00 är typ den sämsta tiden känns det som för då slutar alla jobba och alla ska åka bil hem. Var ju tvungen att stanna vid varenda övergångsställe och alltid var jag tvungen att stanna när jag precis fått upp farten.
Och så stör det mej så när bilföraren kör så att man tror att han/hon ska köra innan mej (och jag stannar då) och sen visar det sig att dom tänkt stanna för att jag ska köra först och då har ju jag redan stannat! grr.
Men jag följde med pappa och handlade nyss och köpte mej en kladdkaka och grädde som jag ska sitta och mumsa i mej till SYTYCD = (so you think you can dance) , för att liksom peppa upp mej själv igen och ladda för jaa, skolarbetet imorn. :P

Förresten så fick jag min garderob idag! Nu ska jag bara bestämma mej för hur allt ska se ut i rummet så ska vi köpa färg och börja måla! LÄNGTAAAR. 

Heejsvejs ;d

 äntligen ska jag göra ooom! (:


träningshelg

nu är helgen över , men det var kul och jobbigt:D . fy för fotarbete säger ja bara :P haha
haft en massa försvarsarbete , 3-2-1 , ja ni som vet vad det är men aja skitsamma , det betyder iaf en maaaaassaa fotarbete.
 sen hade vi ju lite tävling på lördagkväll och MITT LAG VANN;d. vi vann en varsin grej, typ som en matlåda, som man ska mackor där i. skitsmart! slipper dom mosas liksom.

och idag, efter träningspass på morgonen, spelade vi mot skåres a-pojkar 4x20min , 22-22 stod det efter tre 20minutare , men den sista behöver vi ju inte nääämna , heh . vi var tröttttta .

weeell , det var nice iaf .
och imorn börjar skolan igen på allvar. eller ja allvar och allvar, men vi ska lektioner.
sovmorgon blir iaf ;d -

det var allt för moiii denna gång , haaaj


HELG :D

ooh , äntligen helg efter två dagars slit! :P
lekte lekar idag med klassen , fyra lag var vi och mitt lag kom sist.. kuul och jag som var  taggad! 
resten av dagen ska jag slappaa , eller iaf inte vara aktiv med träning - jag ska vilaaa.
det är träningsläger i helgen så man vill ju vara lite piggg. 2pass på lör och så ska vi hitta på något kul med laget på kvällen:D på sön är det ett pass + en träningsmatch mot skåres A-pojkar. ska bli spännande ;d

får min garderob idag oxå tror jaa , eller om vi hämtar den imorn. 
Niiiice.D 

ISLAND TILL OS-FINAL I HANDBOLL , man får ju ändå hålla på dom eftersom dom är våra grannar :)

1dag avklarad - 100tals kvar

första skoldagen är avklarad. var ju inget allvarligt så , lite info och intervjuer , liksom suuck . heeeeh  ,
sen satt ja utanför syon i säkert en timme eller nåt för att fråga nåt som tog typ 1sek ,, men nu vet ja ju iaf !
så jävla soft , börjar 12.15 på mån!! götttttttt - hela schemat är ganska soft faktiskt förutom att vi slutar lite sent men man kan ju inte få allt.

ahora voy a hacer comida para mi - ooh , mina stora spanskakunskaper talar . tror att jag borde slipa lite på dom inför spanskan steg4 som säkert kommer vara skitsvårt.
ha amen ska iaf göra mat till mej själv nu om nu inte redan förstod det ^^ och dte ska bli gottt för jag är vråååålhungrig.


 och lite efterrätt vore ju inte helt fel :)

20aug -

och nu var man framme vid dendär sista dagen innan skolan börjar.
vad ska man göra en sån dag? passa på att göra allt man kommer på, eller passa på att inte göra någonting?
än så länge har jag passat på att inte göra någonting , och senare får ja see . handbollsträning klockan 20 iaf.

vaknade halv ett gjorde jag också . kommer nog få ångra det ikväll när jag inte kan somna och imorn när ja inte kommer orka gå upp - som tur är så börjar inte vi förrän halv tolv , tror ja iaf , hehe , kul och komma försent eller nåt, men det blir väl lite sovmorgon iaf :):P

bilder från sommaren 08

  
  
  
  
  
  
  
                                               
      
                    


trööttt

somnade tre - vaknade sex och kollade på handbollen , som sverige förlorade  - somnade om igen och vaknade halv ett .
degat nästan hela dagen framför tvn och kollat höjdhoppsfinalen - Holm hamnade på fjärde plats så ingen medalj . synd.
drog ut till ikea med mamma och bror och gick omkring där en stund, kollade ju som sagt på skrivbord och en garderob , men hittade väl inget bra sådär. får kika vidare .  träffade ebba förresten :D

nu känner ja mej bara tröttt , och vart dte hela dagen, . måste börja sova hela nätter känner jag , och börja ätaa bättre - kanske därför jag är så trött hela tiden. det blir liksom inte att ja äter , man vaknar sent oså äter man nån macka oså glömmer man liksom bara bort det,  osen känner man hur magen är helt tom och då äter man jättefort , och blir mätt fort. blöööö, ska bättra mej . och så har haft en sån hemsk hicka idag , skitstörande. 
men nuu ska ja ut och springa, får se hur fort det går men ska inte springa så jättelångt iaf . 

ajaaa , nog med mitt gnäll . :)

23.00

lite snabb bloggande nu i sex and the city-reklamen

men va ju på bergvik förut och det är så störande. jag som nästan aldrig brukar hitta något hittar såklart ett par jeans som ja tyckte va assofta , men inte fick dom följa med mej hem heller. + att jag egentligen inte ens behöver nya jeans. hah aja
 men jag provade änligen nya handbollsskor och dom ja ska nog köpa imorn - det blire å kika på garderober och ett skrivbord på ikea oxå.
känner att jag måste få ordning och struktur på mitt liv nu när skolan börjar och det ska jag få med hjälp av en ny garderob och ett skrivbord.  
för nu ska jag börja planera min tid , -när jag ska plugga (som jag ska göra på mitt nya skrivbord)  -när jag ska träna m.m & garderoben är till för så att mina kläder ska slippa ligga på mitt nya skrivbord 
smart va? :P
aaaaja men nu blir det sängen, lite chips och sex and the city.
upp kl 0600 och kolla kvartsfinalen mellan SVERIGE-NORGE .

pusssss



bergvik

draar med 15.00 bussen till bergvik med ida och sandra ,
pröva handbollskor och strosa runt - får köra på "kolla på saken"-stilen för jag äär pank
handbollsträning seen! :d

byyeeeeee



vi spelade röj-flaggor

 och ja förlorade :(

blivande stjärnor?

zappade på tvn och kom fram till barnkanalen där det är repris i lilla melodifestivalen .  två tjejer sjunger  "låt oss sjunga, låt oss dansa".  Dom dansar några avancerade danssteg och har otroligt härliga röster, (lite gnälliga sådär). För att toppa allt så är måns zelmerlöv programledare och han försöker få igång barnpubliken med det vanliga "Mår ni bra?!" - men vem är jag att bedöma egentligen? alla kan ju inte uppskatta allt 

annars ser ja på OS och kom att tänka på 10000m loppet damer.  Dom springer på ca30min och fast dom har spurtat sista 400m (att dom ens orkar det)  kommer dom imål och ser inte ens trötta eller berörda ut för fem öre.
själv slänger jag mej alltid ner på marken och andasandasochandas, och det efter ett 3km lopp.
meeen , det är ju det dom tränar på , så det är väl inte så konstigt ändå .

förresten , det blev nästan som en liten slogan . "Sofijaaaa.blogg.se - När Du inte har något bättre för dej" haha :P


Mariekex & en Glassbåt

jaa, intee gjort myk idag så finns väl inte myk att skriva - om det nu är det man ska skriva i sin blogg . meeen såg ju iaf tennisfinalen , som visade sig vara senare än vad jag hade trott . Sverige förlorade, men silver är inte fy skam - 
ah sen tog jag mej faktiskt ut på en liten runda , sprang faktiskt i en timme, riktigt gött var det  och jag var inte ens tröttt när ja kom hem igen!  ändå sprang ja i rätt bra tempo , tyckte ja själv iaf :P måste ha varit mariekexen och glassbåten som jag åt som gav mej energin.. nee men det är väl ett gott tecken för att försäsongs träningen tar!:)  

weeell , nu ska ja sooftaaa och det vore ju med en bra film, annars får det bli datorn och och lyssna på musik  


 heej svejs ;d

Välkommen till min nya blogg!

jaa välkommen till min blogg , jag har nu bestämt mej för att ge mej ut i havet av alla bloggare , ständigt uppdatering eller inte det återstår att se men det känns som en kul grej att ha en blogg som man kan skriva i lite då och då när man har lust. Jag tycker ju själv att det är kul att läsa andras så :)

imorn , eller ja lite senare idag om man ska va petig , blir det att vakna till väckarklockan för att kolla herrdubbel-finalen i tennis , något som ja tidigare aldrig tittat på förut men som ja vart fastklistrad vid idag och ja satt säkert i ca 3timmar , om inte mer,  för att se den spännande upplösningen mellan fra-swe. sverige vann
sen måste ja också kolla rodden . jag menar det är ju final och en svensk är med som har medaljchans och det vill man ju se live, behöver bara gå upp 10min tidigare , så det äre värt! .
sen ska ja ut och springa en sväng och sedan ut och fiska ;d - bara dte inte blir skitväder...

annars - jävligt gött att sverige vann över tyskland i handbollen idag , vore ju kul om dom kunde komma till kvartsfinalen och skrälla lite! - det behöver OS - ja menar, kul då med typ Phelps som vinner allt och som typ är oslagbar, (även om han själv säger att han inte är det och ja han har väl rätt , ingen är väl oslagbar men det känns som att han är det)  fast självklart är det ju kul för hans skull och iochförsig kul att följa hans medaljjakt och hans väg mot OS största idrottare någonsin -  men det vore kul med lite fler skrällar -  iaf för det svenska handbollslandslaget ... :P hah aja . det blev ett lite längre inlägg än vad jag hade tänkt mej och allt råkade handla om OS , men det är typ det jag gör om dagarna nu , ha och tränar handboll :P

Meen nu svider det lite imagen så tänker gå och ta mej en morot att knapra på , sen sätta på tvn och hoppas att det är något bra program . kan nog inte somna riktigt än.

Sov gott :)

RSS 2.0