Haha, ja nu kan ju ABSOLUT inte fel ägare få den


Man hör mer än vad man tror

Lite läskigt imorse. Jag vaknade typ tjugo över åtta av mej själv, egentligen asstrött. Men grejen är att jag hör att mamma och pappa pratar om mej i badrummet, eller jag hör att dom säger "Sofia" oså blabla nånting.
Liksom, vaknade jag av att jag undermedvetet hörde att dom pratade om mej? Somnade ju om sen med en gång. Lite coolt isf, om man kan känna på sig så. .p

En svettig Sofia som skriver btw, (hah, ska duscha direkt sen:P). Lite löpning idag igen med Sofia. Sköönt, men så jävla svettigt eftersom man hade typ 10lager med kläder på sig. Ja menar, 10(!) minusgrader ute.
Man kan tom åka skridskor på Sundstatjärn nu! Var några där och åkte - såg skitkul ut. Inte för att jag är bra på skridskor (verkligen inte) men kul att åka ändå:d

Ne, hopp in i varm duuuusch.

2009 - nya möjligheter, nya tabbar

Ja, att ha tur eller inte. Först glömmer jag min mobil och upptäcker inte det förrän vi nästan är vid stan så jag måste gå hem igen för att hämta den. Yey!
Och väl på stan, så självklart hittade jag inte ett skvatt. Inte en endaste klänning som var snygg eller som satt nåe bra på mej.
Skulle köpa vax också, eftersom jag har ny frisyr ny (wiho:P) men inte ens det gjorde jag. Jag menar, det är ju inte värst svårt men nej. Visste tom vilket vax jag skulle ha men neppppp. Inget vax..ingen klänning..inga roliga skor..
Plus att man går med Ida, som redan länge har haft sin klänning och med Sofia som bara hittar och hittar och köper och köper.. Nä. Ska dra ut till Bergvik imorn och bara hoppas på att min klänning finns därute.
Men ska icke va helt besviken, heeh köpte ju faktiskt ett par strumbyxor. :)

Efter stan vart det lite löpning med Fia. Duktiga som vi är!:) Kallt som fan också, speciellt när man är svett och go.
Fick skjuts till sundsta av pappa och så hade jag tänkt cykla hem sen (för min cykel stod vid sundsta) men ÅTER IGEN glömmer jag, men denna gång mina nycklar - så jag fick gå/springa hem. Så typiskt mej. Liksom inte första gången heller. HEHE. 

 Men Nu - Chicago:)



Att ha tur eller inte - det är frågan.

Blev väckt halv tio idag (tidigt en jullovsmorgon) av mamma som undrade vart filmen som vi hyrde i sön är nånstans. Hehe,duktigt det. Om inte pappa har lämnat tillbaka den så är vi en dag sena och han i butiken sa "Var snälla att lämna tillbaka den innan klockan 18 imorn". Grejen är att jag la filmen på bordet så att den skulle vara synlig men nu är den ju inte där längre..hmm?

Snart blir det stan med Ida när jag bara orkar ta fingret ur och börja göra mej iordning. Hon ringde för kanske 20min sen och då var hon typ färdig och jag lovade att jag skulle skynda mej allt jag kunde. Ja, och det gör jag ju nuuu. Not. Fy.
Men ska skynda mej som attan! .. Snart.
Hoppas jag kan hitta en klänning som man kan ha på sig imorn, men med min vanliga tur så lär jag väl hitta noll och så får jag gräva i garderoben efter något annat att ha på sig. Men det löser sig ju alltid.

Efter det blire lite workout med Sofia. Göttt. Ska kötta styrka. Stark som en oxe ska jag bli och få kondition som en häst. 2009 ska jag minska på mitt godisintag (för jag skulle aldrig klara godisförbud) och öka mer gristräning. Heh, får se om det blir så men det är det jag vill iaf! :P

Usch, såg förresten en film på trean förut. "My girl" hette den. Skithemskt slut, uscha. Ni vet han som spela i "Ensam hemma" - han dog av bistick eftersom han var allergisk, och när han fick dom var han och hämta en ring som hans bästa vän hade tappat där. Åh..

Yeees men nu ska jag skynda mej. FÖRLÅT IDA! :D


Mysigt lat

Här sitter jag och biter på naglarna. Det går verkligen inte att sluta. Försöker, men rent instinktivt är jag där igen utan att jag ens tänker på det. Usch, hemsk vana. Ska gå och klippa naglarna sen så jag inte kan bita längre. 

Kollade på hockey idag med Ida mamma och anton. Woho, Färjestad vann med 4-1 mot Djurgården. 
Slagsmål blev det också. Ha, såg så fult ut för de ställde sig verkligen i typ boxningsposition utan hjälm och handskar (eller det kanske heter något annat) och började slåss. Ingen som grep in förrän djurgårdaren åkte i isen :P
Jaa så kan det va. 

Utöver min ovana att bita på naglarna,  sitter jag här och förbannar mej själv för att jag inte gick ut och sprang imorse, eller ja förmiddags. Varför är jag så lat? Nu måste jag sätta mej på motionscykeln istället för nu känns det för sent för att dra ut och springa + att vi har hyrt film som jag vill se. Vi har hyrt "Jakten på lycka" med Will Smith och hans son. Säkert en myspys och gråtfilm.
Nä, har kommit på att denhär bloggen blir som en klagomur över hur lat jag är hela tiden. Känns som det. Jag ursäktar mej.
Så ja, lite bättre iaf. :):P

Puss&kram
p.s klippning imorn klockan 13 och match mot Lindeskolan blir. :d
d.s


Ett litet inlägg iaf..

Jaao. Onsdag idag.
Äntligen skrivit färdigt spanskan (fast egentligen inte helt men..), nu ska jag bara vänta på att Patrik ska rätta den och jag känner på mej att det lär va en hel del fel. Spanska är fan inte lätt:P
Jag och madde hade idrottslektion, handboll. Haha - man tänker inte att det är så himla svårt men tydligen är handboll en rätt klurig sport - fast ja, eller väl alla ifs.
Vi fick bra omdöme från Huss iaf, :D

Ingen träning idag heller, känner mej slapp och lat- men det är rätttt skönt! + att jag har ätit djungelvrål, tomteskum och sköljt ner det med cola.  
Kollade Sverige mot Makedonien, vet inte riktigt vad jag ska säga om det, Sverige vann iaf - med ett mål.
Tror förresten inte nån skulle vara intresserad av mina synpunkter kring matchen ändå:P

Kan väl nu konstatera att jag aldrig skulle kunna bli en stor bloggerska, (har kunnat konstaterat det länge men nu är det verkligen konstaterat!) 2veckor mellan inläggena och meningslösa inlägg ger nog inte besökare men haha det göööör mig ingenting:D:D - Vet inte ens varför jag skriver dethär. Jag hör av mej när jag vet!
Och tills deeesss haade finemang(Y):D


 
Jag och Fia påväg till Lund, hade lite tråkigt ett tag, resan tog ju ändå ca 8timmar eller 7 kanske det var. Hhah är så nöjd att jag kan fånga de allra finaste ögonblicken på Fia alltså, ni kan ju inte säga att bilden (längst ner alltså) inte har någon slags magi. :P


 blev lite kaka på kaka här- men var tvungen, skön låt detta nämligen. :)

..som blev lite längre än jag hade tänkt mej

RSS 2.0