Back in, ja, fleece.

Utan att låta kaxig så skulle jag lätt ha kunnat vara med i bloggtoppen bland Kenza, Blondinbella, Stinalee, Hanapee och ja, you name it, om jag bara var lite mer ihärdig med mitt bloggande. Jag skriver ju skitbra inlägg ju! Inspirerande, spännande, roliga och allt som ett bra inlägg ska innehålla! Suttit och läst igenom nämligen. Blev riktigt imponerad av mig själv. Därfär blev jag lite sugen att skriva här igen efter ett antal veckors uppehåll. Kan dock inte säga om det kommer hålla i sig men för denna natt så. 

Idag är det fjärde (femte dagen beroende på hur man vill räkna) dagen på sommarlovet. Sommarlov, . .sommarlov. MM! Inte fattat än att det är lov. Har ju gått så förbaskat, jäkla fort. Helt sjukkt är det. Men jag klagar absolut inte - bara på vädret som gärna hade fått varit 10 grader varmare eller så. + SOL såklart då.
Får vääldigt gärna va sol imorn. Imorn är det ju midsommar och då får det gärna vara sol OCH ja så ni inte missar, det får GÄRNA vara sol imorn. Blir en lugn midsommar imorn :) Familjen hos mormor + moster , hennes gubbe och två hundar. Blir nog mysigt det.

Annars har jag tränat idag. 1h handboll och sen var det tänkt att vi skulle köra 70-20 intervaller men det spöregnade ju ute så vi tog ett spontanbad på badhuset och körde där istället. Det var fett jobbigt.
Redan gått 6 veckor av försäsongsträningen, shit, lång tid ju. Och jag som verkligen fasade inför att dö, men det gör jag inte längre. Man kommer snabbt in i vanorna, som tuuuuur är.


Här är min blivande pojkvän förresten, 15 bast och han är miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin. Så försök inte ta honom... .. . . .
Ska bara vänta tills vi kommer till en mer accepterande ålder. ... .


RSS 2.0