Kungen har inte ringt?

Spontana känslor: Jag skulle behöva borsta tänderna, jag kanske borde gå och lägga mig snart eftersom jag ska upp ungefär klockan åtta, diggar Paramore - Decode (Twilightlåt, skräll),  Laila borde ha vunnit Let's Dance egentligen, man borde sända Rena Rama Rolf igen, morgondagen kommer förhoppningsvis bli en riktigt 10poängare - har svårt att se att det inte kommer bli så men man vet ju aldrig. Lagfest, LAgfest, LAGfest!

Ja, det var väl mina spontana känslor... och nu träter inspirationen så jag säger adjö här!
ADJÖ! 

 en dag ska jag träffa honom, jodå.


Mitt nuvarande liv

YO!
Jag har fått min första kändiscrush, 17år gammal. Hade aldrig en sån när jag var mindre, men nu jevlar.
Inte svårt att lista ut vem det är kanske eftersom han är nästan varje tjejs dröm, men lite ledtrådar är att denna perfekta man är jävligt snygg på sitt eget sätt, kan spela piano och gitarr, och har typ världens sexigaste röst. 
Robert Pattinson.. Vad skulle jag inte ge? :P
Haha, hej besatt tjej. Det värsta är att det i tre dagar nu har känts väldigt tomt utan någon bok att läsa. Har ju läst ut den sista Breaking Dawn. Hi inte lite impad Ann blev (min engelskalärare, eftersom vi skulle få till sista mars på oss och börja förra veckan) när jag berättade det då,  - "Den tjocka boken?!" - Jajamänsan =). Hahah, men så äre ju när en bok är spännande! Jag ska fan läsa den på svenska också. Tatta den av Josefin när hon läst ut den blir, haha.

Behöver maaaaaaat snart, skulle serr kunna döda en ja, nåt ätbart iaf, för jag är HUNGRIG


I'm in love


Söndag

Imorse ringde klockan 8.45 men en väldigt trött Sofia sov i 20min till. Sedan bar det av till Sundsta Sporthall för att döma två matcher vilket jag tjänade 225kr på. Kachiiiing!
Hem, käkade, såg på "Kärlekens val" på trean, vilade och sen dagens stora händelse - Jag sprang i 45min och var tom ute vid Hammarö, (eller stod iaf Hammarö kommun på några flaggor som jag såg :P) Kommer inte riktigt ihåg när det hände sist så det är jag nöjd över!
Fast sen usch! Jag skulle egentligen ha sett "Män som hatar kvinnor" med mamma och min syster, men när vi kommer fram är gallret för godis- och biljettdelen stängd och på gallret sitter det en lapp där det står att det är stängt pga dödsfall. Det var tydligen maskinisten som hade dött kvart i fyra ungefär. Värsta hemskt!
Så det blev ingen bio, och det värsta är att jag inte kan låta bli att bli lite grinig på att han måste gå och dö just idag. Jo, jag vet. SjälviskaSofia! Men ganska svårt att förstå att någon faktiskt har dött...

Nu borde jag egentligen sitta och gnugga tankeknölarna och försöka komma ihåg vad vi har gjort på träningarna de tre senaste veckorna. HAr nämligen inte skrivit i min träningsdagbok på tre veckor och den sk väl vara inlämnad veckan som kommer nu. INTE bra. Hehe.
Imorn ska jag iaf sova - inte sätta ngt alarm som jag har gjort de fyra senaste dagarna. Alarm+lov=Osant. Lov+sovmornar=SANTSANTSANT. JEPP!

Läste ut boken igår som beräknat btw, sååååå nu är det bara att hoppas att Josefin har läst ut trean så att jag kan låna den av henne imorn (A) :P.

H
A
A
J
!

RSS 2.0